Kanske den konstigaste lördagen

I lördags var det bestämt sen länge att vi skulle åka till stockholm, sara peppe o jag för att lyssna på Håkan Hellström o S-B Taube.
Biljetter var köpta, både till konserten och till bussen vi skulle åka med dit.

Så i fredags kväll ringer sara med något desperat röst och talar om att hon hittar inte konsertbiljetterna....
(Det är då fredagkväll och vi ska åka 8.00 på lördag morgon.....) Under en mycket trevlig kväll hos sara med 5 flaskor vin eller nåt sånt :) bestämmer vi iallafall att vi åker och tror att vi ska kunna komma in iallafall på konserten.
Så sara ger sig upp i svinottan och cyklar till jobbet och hämtar bokningsbekräftelsen från ticnet som hon hade på jobbet. Detta ska nog gå bra tänker vi och med tunga huvuden från kvällen innan står vi på plats vid bussen strax innan 8.
Och där stod vi....
och väntade.... och väntade...
Tror ni det kom nån buss?
Näääää
och inte kunde vi ju kasta oss på ett tåg heller eftersom vi inte ens visste ifall vi skulle kunna komma in på konserten...
Ha haha man kan bara skratta åt alltihopa
Vi kom verkligen aldrig iväg.
Bussbolaget hadehaft datahaveri och vi hade försvuinnit ur systemet så de trodde ingen skulle åka och skickade ingen buss....jösses.
Nu får vi iallafall tillbaka busspengarna och dessutom halva priset för konsertbiljetterna från bussbolaget. Fint det. Vi som inte ens hade nåra biljetter :))
Ha ha
Så blev det då en hel dag tillgodo helt oplanerat. När klockan var 12 hade vi fikat och gjort hela stan :)

Men idag är det minsan grå måndag pust o stön...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback