Mumin min vän


Var i Kosta i fredags och så blev det en mugg till då :)
Denna gång var det maken som minsann påtalade att denna borde vi köpa eftersom vi inte hade den och för att den var fin. Ok sa jag, höll med och välkomnade den till samlingen :)
 
 
 
.

Tradera!!


Fasen vad bra det är med Tradera!!
Jag gillart!!!
Häromdagen kom Klaras vinterstass på posten. Vann en auktion till riktigt riktigt bra pris. Såå nöjd!! :)
Tror nypriset på alla plagg ihop skulle ligga på runt 1500:- och nu fick vi betala en sjättedel typ och kläderna är i riktigt bra skick!!
 

 
 
.
 
 
 
 
.
 
 

Jobba

Jaha då var man igång igen då. Jobbar o står i.
En trevlig sak är att jag nu också kan sätta upp söta barnbilder på min plats :)


Ljuslykta!


Jag vann! :)
Jag vann en ljuslykta från Iittala hos Simplicity
Tack snälla!!
 
Det finns alltid plats för fler ljuslyktor :)
 

 
 
.
 
 

bada


Vi har lagt undan badbaljan nu.
Lilltjejen är ju stora damen och vill såklart bada badkaret numer :)
 
 

 
.
 
 
 

Någon typ av sorg

"Min man är snyggast i världen" Så är det någon här brevid som tycker jag ska skriva :)
Men detta inlägg skulle inte handla om det just.

På måndag börjar jag arbeta...
Känns just nu som om jag genomgår någon form av sorg. Det är så oerhört sorgligt att denna period i mitt liv nu är över. Denna fantastiska period där jag fått lyckan att vara hemma och ta hand om vårt barn.
Jag kan lätt säga att det varit bästa perioden nånsin, man är verkligen oerhört lyckligt lottad att leva i ett land där man få vara föräldraledig så pass mycket som vi får.
Nu kan jag inte förstå hur fort tiden gått, helt otroligt att vi har en 15 månaders tjej hemma. Hon gör sådana fantastiska framsteg varje dag och nu ska jag inte få se dem alla.
Som tur är har hon ju världens bästa pappa som ska ta hand om henne nu i tre månader men sen då? Nä det tänker vi inte på riktigt än :)
Men sorgligt som tusan är det...ångrar mig lite att jag inte tog en månad till, det hade ju faktiskt gått. Nåja nu ska jag ge mig iväg igen men min matlåda vareviga dag, hurra!

Förresten, appropå detta så pratade vi om en sak innan idag; man hör ju titt som tätt att föräldrar inte tar ut alla sina föräldradagar utan låter dem brinna inne till sist!?! Vi undrade båda hur är det möjligt? "Har inte blivit av"... eller" har inte möjlighet"? Va? Finns det något som går före ens barn? Jag förstår inte vad det skulle vara...

Nåja nu har jag pladdrat nog, pizzan står i ugnen och han som är snyggast i världen är i full gång att tända brasan. Ha en skön lördagskväll och en fin söndag!