Stora tjejen

Min lilla stora tjej har börjat dagis!

Inskolning pågår för fulla muggar, dag 4 idag :)
Det går utmärkt än så länge, men så har hon ju pappa med sig hela tiden än så länge. Hon pratar om dagis hemma och om vagnen och dockan som visst är väldigt roliga.
Att hon blivit så stor, föddes hon inte precis??? =)
 
I övrigt så pratar gon så det bubblar nu verkligen, det strömmar fram nya ord hela tiden, det är så häftigt. Häromdage kunde hon visst chips?? haha det har vi inte lärt henne, jösses vad hon snappar upp.
 
Gulligaste är nog när hon sitter och bläddrar i tidningen och säger, jaha...jaha...jaha till varje sida haha
 
Första dagisbilden kommer här, nappen i munnen såklart :)

 

 

 

.

 

 


om syskon


Syskon… Syskon är väl ändå något fantastiskt.
Det finns ingen man kan ha samma band med som ett syskon. Det finns ingen annan som har upplevt exakt samma saker, det finns ingen annan som varit med på samma sätt i ens värsta och bästa stunder i uppväxten. Det finns ingen annan som man bråkat så med men ändå alltid alltid älskat.
Jag minns att jag kunde vara jättearg på min bror när vi var små och slå honom men om någon annan skulle göra honom minsta lilla illa blev jag som en skyddande lejonhona. Så är jag nog lite fortfarande kanske :) 
Har alltid varit stolt över honom och han har påverkat mig mycket genom åren, och jag hoppas att han känner samma. Det speciella bandet kan man aldrig få till någon annan riktigt. Det är starka band.

 

Med detta i åtanke var valet inte så svårt när det kom till funderingar på syskon till Klara. Självklart måste vi försöka ge henne detta fantastiska!
Så i maj nästa år kommer hon att få ett litet syskon!!!!  Det kommer skilja nästan exakt 2 år på dem och det är fantastiskt tycker jag. Med 2 år emellan kommer de förhoppningsvis att bli riktigt tighta.
Vi är såå glada och förväntansfulla nu!

 

Så detta är ett till skälen att det varit så tyst på bloggen, jag har varit sååå trött och inte orkat någonting, nu har jag piggnat till lite som tur är =) även fast jag fortfarande har väldigt svårt att hålla mig vaken på kvällarna.
Så nu räknar vi ner igen, maj 2013 känns både långt bort och nära på nåt sätt!

                      

              

.


ikea väster


För ett bra tag sen valde vår lampa över matbordet i vardagsrummet att gå sönder, alltså själva armaturen pajade. Har inte haft någon lampa där på läänge nu. Så var vi på ikea i helgen och hem fick följa med ett klot i orange.
Det sitter nu över vårt bord och man blir glad av att se det, det påminner mig om något rymdaktigt :)
Fram för mer lekfullhet och glada färger säger jag!
 
VÄSTER LED taklampa IKEA Ger ett riktat ljus; bra för att lysa upp t.ex middagsbord eller TV-bord.

Den bästa


Jag har precis lagt det finaste barnet i världen:) Idag somnade hon på 6 minuter, det är är helt fantastiskt hur lättlagd hon är. Fast 6 min var väldigt snabbt :) När man frågar henne om vi ska gå och lägga henne säger hon nästan alltid ja och så går iväg mot sovrummet och vinkar godnatt till den som inte följer med. Jag bara undrar hur länge det ska hålla i sig...jag håller alla tummar!
Och vad hon pratar nu, jag blir förvånad varje dag över ord hon helt plötsligt säger som jag inte har en aning om att hon kan. Hur har hon lärt sig cykel tex? i har aldrig cyklat eller läst någon bok med cykel i såvitt jag vet, ändå pekade hon på en som cyklade ute idag och sa "cykel". Och så är det hela tiden. Hon är som en svamp och bara suger åt sig ord och namn hela hela tiden.  Det är verkligen helt fantastiskt att få vara med och se en liten människa formas!
 
Ha en skön helg alla!
 
 
 
.