Ny säng


Lilltjejen har ju blivit stor och nu fått egen riktig säng :)
Eftersom spjälsängen snart skall användas av miniskrutt så var det tajm att ge Klara en ordentlig säng. Som vanligt bar det av till IKEA, lite trist att alla K:s möbler kommer därifrån men priserna är ju tveklöst bäst.
En juniorsäng typ Sundvik fick det bli, samma serie som hennes bord och stolar. "Fin säng" säger K när hon ligger i den:)
Funderar lite på hur man skulle kunna piffa till den och bli lite roligare, men har inte kommit fram till nåt bra än. Vi får se om jag lurar ut nåt bra eller om den kommer få vara bara vit.
 
 
.

Våren tack!

Nu väntar jag på vår... Gillar egentligen vintern men nu tycker jag det räcker:)
Längtar efter att få slippa den enorma vinterjackan och slippa gå och vagga på is och snö och vara nervig för att halka.
Magen känns som om den väger 50 kg nu :) och jag har blivit väldigt stillasittande, magen vill inte alls att jag ska gå mer än korta korta sträckor. Den säger ifrån väldigt fort nu genom att bli stenhård så det är bara att stanna.
Klara frågade innan om bebisen ska komma ut :) lite svårt med tidsbegrepp bara när jag säger att den kommer inte än utan om ett tag...

Nä fram för tulpaner, plusgrader, sol och att tiden rusar på några veckor nu :)


 


Kämpa på 1 o 2

Hur mycket sjuka ska vi behöva vara?

Det började med att P blev magsjuk för ett tag sen, då var jag sååå glad att jag klarade mig.
Sen blev jag förkyld... 1 2 3 veckor typ och till sist övergick det till bihåleinflammation. Penicillin till mig, hej å hå.
Samtidigt fick Klara jättehög feber flera dagar och det visade sig att det var örononflamnation. Penicillin till Klara hej å hå och mer vab-dagar
Så kom en ny förkylning till Klara och mig och i söndags kom nästa dust.
PW fick feber och huvudvärk och jag fick den vidriga magsjukan. Även Klara fick en mild sväng magsjuka.
Tar det aldrig slut?
Har aldrig varit så här sjuk innan.
Så jag känner mig rätt ur slag nu faktiskt. Att samtidigt vara förkyld, ha magsjuka och så lite graviditetskrämpor och sova dåligt... Pju!!

Nä nu måste vi bli friska!!!


Tävling

 
Tävla hos Elinochalva om ett presentkort värde 400 kr på Riceprodukter från webshopen Hjärtat mitt!

Liten möblering


Vi köpte ett litet möblemang till K i för ett tag sen. Kändes som det var hög tid. Det var verkligen lyckat, hon älskar sina stolar och då och då bärs de iväg till annat rum för att kunna användas hela tiden :)
Nu har hon någonstans att sitta och rita och pussla, perfekt
 
 
 
 
 

Hohoho


Mera ugglor! :)
Jag gillar verkligen ugglor så jag knåpade ihop en till uggla till Klara :)
Hittade på lite bara...
Har gjort en ny liten skallra oxå som bara ska få en liten pingla. K älskade ju sin som tyvärr försvann så det är klart att kommande pyre oxå ska ha en :)
 
 
 
 
.

Feb. 06, 2013

Vad skumt. Helt plötsligt gick det att få med en bild... Denna låg kvar sen innan och ville helt plötsligt publiceras :)