oj

men oj vilken gammal bild på Klara det är på bloggen ser jag. Får fixa det nån dag... måste bara få in photoshop i datorn först.... =))

vagnSå har vi beställt oss en syskonvagn då.
Tittade länge på blocket men insåg att det knappt kom ut några av den sorten vi bestämt oss för och de som kom ut var nästan ika dyra som att köpa en ny iallafall.
Bestämde att vi skulle beställa en på nätet eftersom det blev 1000kr billigare än i affär och det är ju mycket pengar.  Så igår surfade jag runt lite och råkade hitta en internetshop som sålde dem ännu billigare. 500:- lägre pris än det jag sett innan och då ingick dessutom iggkorg som det inte gjorde i det andra priset.
Vilken skillnad, det lönar sig att leta runt lite verkligen. Jämfört med att köpa allt nytt i affär blev nu detta ca 2500:- billigare. (och det är typ billigare än begagnade jag sett säljas)
Så det var bara att slå till direkt, vågade inte vänta :)
Så det blev en grå vagn. Hade gärna haft en röd eller grön eller nån glad färg men det finns av nån konstig anledning inte tyvärr och svart vill vi inte ha så grå fick det bli.
Hoppas nu att den kommer som den ska bara ;)
Läste om att de har förlossningsgaranti om något skulle hända. Gulp då fick jag en liten klump i magen en stund. Man förutsätter ju på nåt vis att allt ska gå bra....
 
 
                  
Well well vagnen är beställd och vi är redo, nu är det bara den där väntan kvar :)
 
Ha en fortsatt skön helg!!
 
 
 
.
 

sista skriket


Sidär då har jag packat ihop min plats och avslutat det jag ska på jobbet och nu är det bara till att gå hem.
Känns lite knepigt minsann.
Det som varit så långt bort är plötsligt idag!
Nu ska jag vila upp mig lite och hoppas på att vi inte får gå över två veckor igen. Känns låååååååååååångt :)
Men men är förberedd ändå på att det blir samma visa igen :)
Jag är redo NU ju egentligen :) Men ett tag till får vi gott vänta.
 
Nu ska vi ta påsk, äta påskmat och träffa vänner och familj. Ska försöka komma på nåt bra att lägga i påskägg till Klara. Inget godis såklart men känns ändå kul att pådörja en påsktradition. Nån lite leksak kanske och kanske några mynt :) Hon gillar ju skarpt att lägga pengar i spargrisen :)
 
Ha en fin påsk!!!
 
 
.

sömn

I går natt drömde jag jätteotäckt, vaknade sådär med ett ryck så som folk gör på film :)
I drömmen hade jag jätteont i magen och blodet rann.... Vi skulle ta oss till sjukhus och det var båf som bar mig... tänkte flera gånger att jag inte fattade hur han orkade bära mig...
Nåja otäckt var det iallafall. 
Som tur var drömde jag inte vidare när jag somnade om.
 
Förresten, är det verkligen nån som tycker att den gapiga Magnus-Carlsson-look-aliken verkligen var det bästa alternativet i melodifestivalsfinalen? Jag bara undrar?
 
 
.
 
 
 
 
.