Stjärnor

Länge hade jag svårt för stjärnor i inredning. Gillade det inte alls. Men jag har ändrat mig :) Nu tycker jag att det kan vara riktigt fint. Som i nya sovrummet i sommarstugan tex.

.


Om kärlek

Innan vi fick våra underbara tjejer hörde man ju alltid att kärleken till ens barn är så otroligt stor. Jovisst tänkte man, klart den är! Men även fast man trodde att man förstod så hade man ju inte en aaaaning. Hur man kan älska så mycket, så starkt och så blint är lite ofattbart.
Och jag, liksom alla andra föräldrar, frågar mig hur det är möjligt att vi fick de mest fantastiska barnen i världen!?!

Och hur man än ser ut, hur många kilo för mycket man än väger, hur ledsen man är, hur lite man än tränar, hur trött man än är, hur dålig dag man än har haft och hur kass man ibland känner sig så finns de alltid där. De där systrarnas små armar som sträcks upp emot en och som klamrar sig fast. De finns där jämt och bryr sig inte ett dugg om vad jag presterat eller inte. De ler mot mig, jag ler tillbaka, tar dem i min famn och så struntar vi i allt annat!
Kärlek!

.
Stughäng

Två veckor drygt in i semestern nu och vi stughänger. Har bara tagit det lugnt i ett några dagar, badat, lekt, ätit glass och badat igen :) 
Sån värme det är!! Helt otroligt. Vattnet är nu 25 grader och det känns knappt svalt att gå i, helt galet ☀️☀️☀️
Ett loppisbesök häromdagen resulterade i ett par flytvästar till tjejerna så nu siktar vi på båtpremiär för dem imorgon. Strax efter grissafarin då som vi tar först på förmiddagen:)
.


Kastrullkanna

Sicken bra liten kanna! 
Svärföräldrarna har länge haft en sådan och vi har tyckt den varit så bra varje gång vi varit där. Dock har vi inte lyckats hitta någon liknande någonstans. Nu hade de köpt en likadan till oss! Tack snälla!!
Den är tex perfekt till tevattnet och till vattnet till lillasysters gröt. Så smidigt med bra handtag och pip!.

Hualigen

Meeeen så varmt det är! Vad ska man göra i värmen?? Bada! Jovisst men jag tycker faktiskt inte att det är så kul så att jag vill bada hela dagarna :)
Konstant svettig och inte någon skugga direkt på baksidan förrän sen eftermiddag.
Igår gjorde jag iste, riktigt gott! Och är ju lite vuxnare smak på nåt sätt än saft :)

Nu är vi på badplats sen en timma. Folk börjar komma nu :) snart är det nog packat. Har dock redan 3 bromsbett så vi kanske inte blir så långvariga :/ Irriterande insekter det!!!
Nä lite sightseeing kanske?

Ha en fin sommardag!!!


Hemma

Så var vi hemma igen!
Efter 12 dagar borta är det rätt skönt att komma hem. Man såg på småtjejerna hur glada de var att komma hem. Storasyster hoppade i sängen och sjöng " det är roligt att vara hemma " om och om igen :) . Lillasyster gick direkt in i lekrummet och började leka med sina grejer. Nu springer hon också dessutom, hon har ju inte gått speciellt länge men nu går det undan!
Semestern har varit kalas, fint väder, fin strand, fint landskap och trevligt umgänge. Dessutom två besök på hemvägen av vänner som man träffar alldeles för sällan. 
Nu tar vi det lugnt någon vecka och bara  hänger hemma. Hemester!!
.

Vi har semester!

Så gött!!.

Pomp de Lux

Ja jag har verkligen fastnat för Pomp de Lux kläder. Tycker de är så himla himla fina. Lite annat är de vanliga trikåkläderna, känns lyxiga på nåt vis. Jag köper inte speciellt mycket barnkläder men när Pomp de Lux rear så passar jag på att beställa ett par plagg. Deras rea är kanon och vi har varit jättenöjda varje gång. Så oxå nu.
En blus och en kofta till storasyster blev det. 
Vet inte om det syns men ränderna på tröjan glittrar och det är ju poppis med glitter :)


.

Ny hängare

Det är bra med rea :) halva priset! Gillart!
.

Om barn på nätet

Jag har velat lite fram och tillbaka angående att lägga ut bilder på barnen på nätet. En del tycker att det är helt fel att göra det och andra lägger ut hur mycket som helst på sina barn. Som vanligt är jag lite mittemellan :)
Jag har ändå valt att tro på att av alla miljoner bilder som läggs ut så kommer ingen att ta våra och missbruka dem på nåt sätt.
Som ni märkt har jag slutat skriva ut deras namn, vet inte om det har någon betydelse men det kändes rätt att göra så. Lägger inte ut så jättemånga barnbilder här längre, de flesta hamnar på instagram. (vet inte om det är bättre men mitt konto där är iallafall låst och vem som helst kan inte se dem)
Nåja, känner inte att jag kan oroa mig för allting så jag väljer att tro att ingen gör nåt dumt med bliderna som finns på nätet på mina barn.
Man vill ju liksom visa upp det allra bästa och finaste man har. Svårt att låta bli :) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

.

Lekstugan

Lekstugan är i lite ständig förändring :)
Inte riktigt klar men bjuder ändå några bilder tänkte jag. Golvet består än så länge av några gamla mattor men ska få sig nån beläggning nån dag. 

Tapeten på väggen hittade jag i källaren och är bitar som blev över från när vi tapetserade inne för några år sedan


Ikea är ju bara för bra när det gäller småprylar. En stång, lite krokar och förvaringsburkar kostar typ inget och blir perfekt ovan spis o diskbänk. Diskbänken hittade jag på loppis för några tior.


Någonting att äta? 
Här finns frukt, kyckling och korv mm :)


Liten hylla som köptes för länge sen men som aldrig fann sin plats riktigt förrän nu.


konst av storasyster på väggen :)


och så grillar man på förstukvisten :)


.

Finaste skorna

Storasystern är lycklig! Hon har fåttde finaste skorna i världen!
Första natten låg de bredvid kudden i sängen. Nu går det bra att sova utan dem men de åker på så fort hon vaknar :).

Repor på porslin?

I minst ett halvår har den lilla burken med putsmedel varit borta men så kom den fram under diskbänken när vi bytte diskmaskin:) Tänkte passa på att tipsa lite om den.
Innan trodde jag att de gråa streck som hela tiden blev på visst porslin var repor. Men sen lärde jag mig att det är beläggningar från besticken som gör missfärgningarna. Man bör alltså egentligen med jämna mellanrum putsa alla rostfria bestick för de får beläggningar.
Våra frukostskålar såg hemska ut inuti och här kan ni se skillnaden efter att jag gjort rent den ena med putsmedlet. Stooor skillnad!
Dagens tips!! :).


Gåbortspresenter

Vad trevligt det är med hemmagjorda små gåbortspresenter. På midsommarafton fick vi en jättefin trädgårdsbukett som stod sig länge och spred god doft i köket. Glömde tyvärr att ta kort på den dock.
Och så fick vi denna flaska saft! Mums! Och i fin flaska med fin etikett! Gillart!!!
Tack snälla!
.