Dagis!


Vad nöjd jag är med K:s nya dagis! Hon trivs jättebra och allt funkar prefekt.
Först och främst så ligger det ju nära vilket underlätter oerhört. Så skönt att kunna gå dit.
Personalen är jättetrevlig, lokalerna bra och gården är mysig med vinbärsbuskar och äppelträd. Så verkar de ha bra aktiviteter.
K går 4 dagar i veckan och det är verkligen perfekt känner jag nu efter första veckan. Hon får ordentlig stimulans och får leka av sig 4 dagar i veckan, då har man inte sån press på sig att aktivera henne jättemycket på eftermiddagarna. Då känns det ok att läsa böcker och leka kiosk och vara i trädgården o så :)
Stella är ju inte alltid så glad i vagnen tyvärr så det är inte alltid jag känner för att ge mig iväg till lekpark  eller så med båda barnen. Ibland går det jättebra men ibland vill hon inte alls ligga i vagnen.
Och eftersom vi har så nära och det går så fort och smidigt att lämna och hämta så får jag och S ordentligt med egentid också 4 dagar i veckan. Känns så lyxigt att vara hemma med bara S, lugnt och skönt och jag hinner faktiskt med att greja lite hemma också.
På fredagar när hon är hemma slutar P tidigare också så helgen börjar tidigt :)
 
Ha en fin dag vänner!
 
 
.

Mera mumin


Förra helgen spenderades i Småland, kusinlek, lite shopping och festligheter på schemat.
Som sagt var vi i Kosta på outleten och en liten muminmugg fick följa med hem :) Snorkfröken och poeten!
På lördagen var det fest, 11 vuxna och 8 barn (en liten tjejmaffia:)). Blåbärspaj, 5-kamp (eller om det blev 8-kamp), mat och umgänge med en bunt härliga människor. Så himla trevligt var det.! Stella fick 2 fina muminböcker. Tack snälla I och S!! Klara har provläst dem och gillar dem :)
 

 

 

.


Nu är det snart dags


Det närmar sig...
Den där första joggingturen på väääldigt länge.
Var en sväng i Kosta på outleten i helgen och fyndade lite. Ett par löpartights och en tunn jacka inhandlades larvigt billigt. Så nu har jag iallafall kläder som rymmer alla mina extrakilon.
Så nu laddar jag lite mentalt för att komma igång när som nu :)

.

 

 

 

.


Tavlor


Vi semestrade lite i Göteborg. Två hotellnätter, känns lyxigt som tusan, speciellt frukosten. Gick på universeum och åkte paddan. Träffade Fam Peterson/Svensson där oxå, mycket trevligt.
Det blev inte mycket shopping direkt, inte nån barnfavorit att gå runt på stan. Men ett par tavlor fick vi med oss hem. Hittade motiven på Balders hage och gillade dem. Med ett par ramar från Ikea blev de så här på hallväggen:

.


Mera glass

Det blev en glass till.
Blåbär och pistage kanske? :) med chokladströssel. Nu finns det en del små saker att sälja i K:s lilla kiosk och fler ska det bli var tanken.
Kom o köp!


När hjärtat växer


Innan S föddes var det en sak som var väldigt svår att kunna tänka sig. När man har en liten underbar Klara som man älskar över allt annat och hjärtat är överfyllt av henne, hur är det då möjligt att jag kommer att älska en till liten människa lika mycket? En underlig fundering som innan är jättesvår att förstå.

 

Så kommer en fantastisk liten S till oss. Finaste finaste S. En liten nyfödd lillasyster som såklart direkt knackar på och öppnar dörren till hjärtat. Hon klampar rakt in, och det hjärta som jag trodde var överfullt, väver och blir större och Stella tar sin självklara plats därinne.

 

Vi har nu 2 underbara små systrar. Syskon...vad fantastiskt det är ändå. När K säger "jag tycker om dig" till S eller kallar henne för "min goa älskling" då kan man nästan fälla en liten tår av lycka.

  

                            
                             Finaste goaste barn, ni är mitt allt!!
 
 
 
 
 
.

 


Gult!!

Köpte lite nya handdukar på Hemtex nu när det var 30% på rean.
Gillar ju gult så ett par gula åkte med hem.
Stod vid tvättmaskinen och skulle tvätta dem... Tvättas med liknande färger... Hmm jag kör två varianter när jag tvättar, mörkt och ljust, mer uppdelat än så finns inte i min värld och det funkar alltid utmärkt.
Men dessa ska jag då tvätta med alla andra mina illgula saker då?? :)
Men vad jobbigt det blev, de ligger snällt kvar på bänken i tvättstugan och väntar på bättre tider...
Haha

.


Fikabord


Har tänkt ett tag att fixa ett bord till Klara att ha utomhus att sitta vid.
Så kom grannen igår och frågade om vi ville ha ett. Deras barn har blivit lite för stora för det.
Perfekt verkligen!! Klara passade precis vid det :)
Ska ge det en omgång färg bara, kanske jag ska göra nu förresten...
Ha en fin sommardag!!

 

 

 

.


Glassigt!


Här kommer min, eller rättare sagt K:s, glass. Jordgubb med chokladsås :)
Kul att göra, får nog göra en till, päron kanske :)

.

 

 

.