citat, rakt av

idag kör jag ett bloggcitat rakt av
Det behöver knappast någon kommentar och är förstås skrivet av den eminente Emil Jensen på hans blogg.
Håll till godo! :

Nya arbetarpartiet

Skrivet av Emil

 ”Vår avsikt är inte att döende människor ska jobba” sa Fredrik Reinfeldt ordagrant i en intervju tidigare i år. Han är ändå en storsint figur, en medkännande varelse.


Att deras beslut sen leder till att döende människor tvingas jobba är en annan sak. Det var ju inte deras avsikt. Det bara råkade bli så.


Däremot har Moderaterna aldrig dementerat att döda människor ska jobba. Det har daltats för länge med alla döda. Vad bidrar de med egentligen? Inte tillväxt i alla fall. De varken producerar eller konsumerar. Och framför allt jobbar de inte. Det skulle vara bättre för alla om de kom ut på arbetsmarknaden. Som det är nu kostar de oss levande skattebetalare en massa pengar. Vi vårdar deras gravplatser, betalar dyra begravningar och framför allt tänker vi på dem och minns dem. Istället för att jobba.


Skulle vi få ut alla döda på arbetsmarknaden skulle vi kunna sänka skatten med 0.06% vilket skulle göra att en höginkomsttagare skulle kunna tjäna flera hundringar i månaden. Tänk vad du kan göra för dessa hundringar. Polera din butler till exempel. Så får vi de ekonomiska hjulen att snurra.


Moderaterna samtalar nu med Sverigedemokraterna om olika lösningar på detta växande problem, de senare föreslår en utvisning av alla döda osvenskar. Detta tycker givetvis Moderaterna är inhumant. Sätt dem i arbete för guds skull. Och där får de stöd av Kristdemokraterna.




.


Kommentarer
Postat av: Sara

Klockrent!!

KOmmer han inte till krokarna snart???

2010-10-07 @ 15:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback