tv

Råkade köpa en tv i förmiddags.
Hittade ett riktigt bra extrapris i tidningen igår och som tur var fanns det en kvar till mig. Så jag smet iväg från jobbet på förmiddagen och bokade en. Får hämta den imorron, behövs typ en lastbil för att få med den :)

Ni ligger Herman sövd, lilla killen....

Igår var jag olidligt trött och somnade till antikrundan och sov över typ hela programmet. (haha fartfylld underhållning för medelålders)
Sen fick man givetvis sota för det... gick o lade oss vid 23.30 och då var det givetvis omöjligt att sova. Glodde på klockan halva natten kändes det som. Vaknade ändå av mig själv vid 5.30 som vanligt.... ja jösses

Inte långt kvar till helg nu, finemang!


snipp snipp

Idag ska lille Hemme snippas!
Den lille parveln har inget att säga till om och idag punkteras kulorna för gott. Hela hans manlighet...hmmm kattlighet? :) försvinner.
Peppe tycker jättesynd om honom :)
Hoppas han blir lite lugnare nu. Snipp snipp!

tjejfest

Jag blev bjuden på tjejfest!!
Kul att bli bjuden !!
En heldag som börjar med shopping på stan, lunch, ett träningpass på em, middag sen och utgång på kvällen!
Låter hur trevligt som helst!
4 timmar bort är festen givetvis!
Men vad gör man inte...kanske ska ta och brumma iväg...

löner löner

Igår hade jag ett litet samtal med den andra tjejen som ska ingå i förhandlingsdelegationen ang. våra löner här.
Jag bad henne gissa (eftersom hon är rätt ny) vad vi har för löner i klubben. Så hon gissade vad jag har för lön.
-Du har säkert rätt dåligt sa hon och så gissade hon på ca 2000 mindre än vad jag har.
Vad säger det?

gyllene skor!!

Igår framkom att vår praktikant på jobbet inte vet vilka Herreys var!!!
Jag trodde hon skämtade och utbrast -Det vet väl alla!!!
........ hon var inte född då.......
Jag börjar bli gammal....

ja se det snöar

pust pust, det bara vräker ner nu... Ska man bli tvungen att plocka fram vinderskorna eller? De har ju inte varit ute på hela vintern...
4 dagars ledigt är över, vad fort det går, och vad skönt det har varit...
Sparkade igång med Bobbygalan i torsdags och tiillhörande kareoke-förfest.
I fredags var det Kent-konsert och middag innan hos simon o lina, mycket trevligt! Kent ska jag nog inte gå på igen dock, mycket tråkigt band på scen. Snygg show dock.
Följde med mamma till marieberg i förrgår och råkade spontanköpa ett nytt köksbord :) Så vi monterade ihop det och satte upp vår nya kökslampa som vi beställde fö ett tag den. Blev riktigt bra!
Har oxå målat och fixat upp foder till vardagsrumsöppningen. Riktigt bra det med :) Vilken skillnad mot innan.

O nu ska man jobba igen då. Ska ha utvecklingssamtal idag kom jag på så jag ska väl förbereda mig lite för det.

Armen är fortfarande inte bra, den är mycket bättre men gör fortfarande ont. Får hoppa över volleybollen idag. Ska testa spinning i em, hoppas det funkar, ska det väl göra....

J

stänkskydd

förresten så övergår vi nog nu från laminat till eloxerad aluminium....
Ska testa ialafall
Om nån är intresserad :)

Glad Påsk!

inflammation och påsklov

Hej svejs
Påskledighet inom kort nu.
Ikväll blir det Bobbygala på Satin och imorgon Kent-konsert, inget övrigt planerat direkt. Lite fader ska upp hemma hoppas jag.

Min arm lider av inflammation... jag trodde jag sträckte den i tisdags på vollebollen. Så tittade mamma på det och sa att den där är inflamerad. Äter du dina tabletter?...........nä.....
Jag kopplade inte ihop det alls med någon muskelinflammation, har ju haft det i rygg, höfter och bröst innan men aldrig i arm så jag tänkte inte så... Så nu har jag käkat ett pas Naproxen så får vi se om det går väck inom kort.
Idag kan jag iallafall skriva på tangentbordet med båda händerna, det gick inte igår...
Var en fruktansvärd värk ...men nu är det lite bättre iallafall, igår kunde jag tom lyfta duschen med armen.

Dags för eftermiddagste nu...

kaaaallt

Sitter här o fryser...fy vad kallt det är här...

Igår blev jag irriterad på en sak på jobbet. På måndagsmötet fick vi info om en grej som jag väldigt starkt ifrågasatte. Undrade varför det blev så eftersom vi fått annan info för några månader sen.
Ingen annan säger någonting....
Efteråt kommer folk till mig och säger att de oxå blev arga....varför är det bara jag som säger nåt på mötet då?
Tror jag ska vara tyst på nästa möte, känns som jag alltid har nån åsikt om nåt och att jag ofta gnäller.
Ändå tycker folk samma saker men säger inget...

konserter och plasthandskar

Hej hopp!
En bra helg har passerat! Jag har gått upp vid 8 snåret båda dagarna. Dagarna blir ju så mycket längre än om man sover till 10.
Var o shoppade lite i  lördags, för första gången på jag vet inte när. Kalas! Nu kom jag i min vanliga storlek igen. Riktigt trevligt att handla då. Ett par röda jeans och ett par skjortblusar blev det.
Har oxå tagit min första joggingtur, en ganska kort bit blev det men jag har iallafall brutit isen :) Joggade hem till mamma och matade Ceasar och så joggade jag tillbaka.
Igår bröt vi ner valvet till vardagsrummet. Såå mycket bättre blev det. Är inte färdigt än, ska måla brädorna vi satte upp i öppningen och sen på med foder, kanske kan få det klart i helgen.

Var på Demian igår kväll. Hurra vad glad man blir! Varje gång blir jag lika förvånad över hur bra han är!
Dock gör det mig vansinnig att en halvtimme efter utsatt tid så börjar ett uselt förband och spela (som man inte visste om). Det gör ju att det man vill se inte kommer igång förrän en timma efter det typ. Då har man stått på samma fläck och väntat och ryggen börjar göra ont. Lokalen är inte nåt vidare heller, verkligen ingen bra konsertlokal.
Men vad gör väl det när man får se Demian live! :) Han är kung!!

På fredag blir det konsert igen, då med Kent. Inte lika bra som Demian men när det väl händer nåt får man väl häva sig iväg. Livemusik är alltid en hit!
3 månader typ till Dolly oxå. Kul att ha lite konserter inbokade.

Nu är jag hungrig som en varg och väntar på frukost, är ett tag kvar....

Förresten när jag var på friskis häromdagen var det en kvinna som hade plasthandskar när hon duschade... såg väldigt mysko ut...

Förresten igen...varför kommer det snö nu?

J

barn...dessa barn...

Nog för att det är rätt trevligt när folk har med sig barnen på jobbet
men... måste de tala om vad som finns i blöjan när de ska byta den? Hur det luktar och att det såg otäckt ut...
Jag bara undrar....

duggregn och makaroner

grått grått grått ute... men det är torsdag och helgen är i antågande...

Givet så hade vi fått om bakfotn ang. leverans av bänkskiva... den första killen fattade nog inte frågan riktigt. Nu är det iallafall en månad kvar tills vi kan få dem pust pust.
Ska nog beställa kökslampa idag, har hittat en vi gilla efter mycket om och men.

I lördags var det dags igen för jw att känna sig dum o lite utanför... När man på kvällen sitter med 2 kompisar och båda säger att de blivit bjudna till en annan tillställning hos en kompis är jag igen bortvald förstås. Jag vet ju vad det beror på men jag trodde vi hade kommit lite längre... Dessutom trodde jag att jag och PJ var bättre vänner än så men det är tydligt att det inte är så riktigt. Jävligt synd, trodde att vi ändå hade nån slags speciell kompisrelation men jag får nog glömma bort det tror jag...Har iofs insett det ett tag nu.
Är bara så jobbigt med människor som säger en sak när man träffas men sen gör något annat när det väl ska hända nåt. Jag ska väl inte bry mig egentligen och många tycker säkert jag är larvig men jag blir ledsen av det.
Men men man får väl inse att man bara får vara med och leka vissa gånger när det passar och att andra alltid går före. Jaja det är väl så det kommer vara...

3 timmar till hemgång. Måste ta tag  och rodda ialla fackpapper nu när man är klubbordförande. Har en kasse löspapper att ta itu med.

I helgen får vi se vad som händer. Iallafall make-up rådgivning och Demian-konsert.

Och nu...arbeta!

blä

idag känns det pisstrist, är inte på humör alls.
Har varit på jobbet en timma nu och servern är åt skogen och inget funkar.
Kommer ha massor att göra idag...kommer säkert bli stressigt som satan...
Känner mig inge positiv idag...

Hej hopp

Det var den helgen!
Flyttade med Sara i lördags, det gick riktigt smidigt. Höll på hela dagen till set övergick i vindrickande på kvällen. Åkte hem vid 12-snåret fortfarande i flytt-kläderna :)
Igår blev det inte så jättemycket gjort. Lite sportkollande på tv och så. Jag knackade bort kaklet i köket så nu slipper man se det mer. Gick utmärkt med min lilla tjejhammare som P kallar den:)
Så idag åker vi och beställer bänkskiva, väntar nog med stänkskyddet tills vi fått skivan på plats så vi kan mäta ordentligt. Hoppas vi kan få skivan denna vecka.

Nu mot frukost o måndagsmöte...

helgen stundar

Härlig fredag idag och jag känner mig på bra humör!
Har just träffat en kille från Forbo och fått golvprover. Givetvis landar jag som vanligt i det dyraste alternativet.... Varför är det alltid så? :)

Har en liten plan att ta ut 3 timmar komp idag och sluta vid 13. Undrans om jag kan hinna få ut det jag ska innan det... kanske ska jobba på istället för att sitta här o svamla....

...

Tror vi valt golv till köket nu... blir den dyrare varianten men den känns bäst tycker vi båda. Så pass svart-vitt vi kan komma i linoleumplattor. Ringde Forbo igår men tyckte rabatten var lite usel om man köper direkt från dem så då kan vi gynna färghandeln i Kumla istället. Kanske det trevligaste stället :) Vilken skillnad det är att gå in där jämfört med Silvan eller Debora eller nåt...
PS kollar upp laminat idag, ska kolla vad det kostar att få laminatstänkskydd oxå. Skulle vara skönt att slippa kakel.

Onsdag och snart halvtid i veckan. Skönt när det vänder ...
I helgen blir det flytt, både till Örebro och till Hällabrottet, bära bära...

nu blir det arbete, jobba jobba...

after work

i onsdags var jag på after work.
En tjej som jobbat mycket i bar gissade vad en kollega skulle beställa i baren. Hon sa till henne: Du dricker nåt sofistikerat som vin eller en drink.
Givetvis helt rätt, personen ifråga beställde nån drink i champagneglas.
-Vad dricker jag då undrade jag.
-Du, du dricker öl!
-Hade jag oxå gissat sa min kollega
hmm det var tydligen helt uppenbart, undrar varför.... Synd att man aldrig tas för den där pesonen som dricker vitt vin eller på sin höjd en corona eller sol:) Frågan är oxå varför är det bara små späda flickor som gör det och inte tycker om öl??
Konstigt egentligen hur det hänger ihop.... Fina smala flickor i märkeskläder och långt fint hår dricker alltid vin.
Haha märker ni hur fördomarna haglar....:)

Undrans om det blir nån volleyboll idag....

Måndag igen

Halli hallå, måndag igen och vaknar med stel nacke.
Helgen har varit bra, vi har inlett projekt kök ordentligt. Tapetserade i lördags, blev riktigt bra nu är det bara resten kvar... :) Pausade och åkte och lunchade hos mormor. Åkte inte till Örebro på kvällen.
Söndag fixade vi vidare lite i köket ochj på eftermiddagen åkte sara och jag till Hallsberg för att promenera lite med fru Svahn, trevligt.
Nu är det ny vecka och nya friska tag. Efter jobbet ska vi kolla in lite golv, kanske beställa,  och kanske lämna in skiss för att få pris på bänkskiva.
Nu borde det vara fika tycker jag...