Cukulenter och kaktusar

Snöade in på cukulenter och kaktusar och köpte 8 st.
Trevligt blev det på flera platser. Tror jag ska köpa fler :)


Nya tider

Då så, då var man igång igen, jobbet är igång igen och vardagen rullar på. Semestern är över för denna gång och vi har ett antal fina minnen med oss från våra lediga dagar.
Mycket glass har det blivit och mycket fokus på aktiviteter för barnen.
Vi har besökt Tomteland, Liseberg, Universeum och Kolmården. Tummen upp för alla!
Vår vecka i Dalarna var super! Bra boende, fin omgivning och strålande sommarväder varenda dag. Lite synd att vi fick en magsjuka med oss hem men det är nästan glömt nu :)
Göteborg med tåg och hotell och nästan helt utan regn var jättelyckat.
Och sista veckan blev det en spontaninbokning på Vildmarkshotellet i Kolmården. Två dagar i parken med djur, bamses värld, teater, safari i linbana, delfinshow, klappa orm, karuseller mm mm. Och så superbarnvänligt hotell med lekrum, ansiktsmålning, bio, disco och bad i bassänger. Tack bästa mamma som tog med oss dit!!

Nu planerar vi för en resa för två. Vi har inte åkt någonstans tillsammans sen innan barnen. Har knappt varit på restaurang ihop eller nåt så nu är det verkligen dags. 4 dagar är det tänkt men inget bokat ännu...


Kakburk

Efter julen sålde Ikea ut sina pepparkaksburkar för 5kr/st. Jag köpte 3 st och tänkte att jag kunde göra nåt med burkarna. Plockade fram dem häromdagen. Sprayfärg och sättlim och en ny kakburk i tre våningar är skapad.
Det kommer nog dock oftast vara bröd, kex och finncrisp i den skulle jag tro... Bra att förvara på höjden, spar plats :)


Byggprojekt koja

De senaste åren har vi byggt något på semestern, det har blivit tv-bänk och förvaringsmöbler.
I år byggde vi ute. Det saknas fortfarande några brädbitar och ett tak och lite så men tänkte visa er hur det ser ut iallafall :)
Planen var en koja med klättermöjligheter. Barnen önskade att man skulle kunna sälja saker så vi gjorde en liten kiosk på undervåningen. Under tiden vi höll på kom idén att vi skulle göra sandlåda under och så blev det :)
Mycket virke gick det åt men metallstänger som vi gjort handtag av och stege hade vi hemma, vaxduk och gardin till kiosken likaså. Rutschkanan köpte jag i våras billigt av en här på gatan intill.


Picknick

Ett av de finaste mönster jag vet. Picknick av Marianne Westman för Rörstrand. Finns som plåtburkar upptäckte af idag, för fina för att kunna motstås... :)


6 stolar, 6 färger

Nu är de klara